Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Biologisch uiteten in Groningen

Biologisch restaurant Groningen

Bent u opzoek naar een biologisch restaurant in Groningen? Dan bent u bij De Zevende Hemel aan het goede adres. Bij restaurant De Zevende Hemel kunt u een keuze maken uit ons maandelijks wisselende menu, merendeels bestaande uit verantwoorde, biologische producten. De keuken van De Zevende Hemel is Frans klassiek georiënteerd, maar met een moderne twist. Onze menu’s bevatten altijd:

-    Vleesgerechten
-    Visgerechten
-    Vegatarische gerechten
-    Veganistische gerechten

contact
 

Hemelse beleving

Wij vinden dat uiteten meer is dan alleen een vorkje prikken. Bij De Zevende Hemel moet uiteten en het eten zelf een beleving zijn. Hier doen wij dan ook elke dag ons uiterste best voor. Als u speciale wensen heeft, helpen wij u hier graag bij. Misschien voor u vaak een uitdaging, wij zijn het gewend. Eet u bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, bent u op dieet of heeft u een allergie? De hemel maakt geen onderscheid en wij helpen u hier graag bij. Onze allergenenkaart geeft u informatie over al onze gerechten. Kortom: Bent u opzoek naar een gezellig, knus, meedenkend en biologisch restaurant in Groningen? Aarzel niet en kom langs bij De Zevende Hemel!

Reserveer direct 

Kers op de taart: Live muziek

Bij De Zevende Hemel kunt u genieten van de gezellige sfeer met knusse, romantische hoekjes. Om het maximale uit de beleving te halen, kunt u bij ons tijdens het eten genieten van ons prachtige live pianomuziek, gespeeld door uw gastheer of één van onze talentvolle medewerkers.

piano

Ons verhaal

De hemel op aarde. Biologisch restaurant De Zevende Hemel in Groningen. Het begon allemaal 35 jaar geleden, toen de poorten van De Zevende Hemel voor het eerst geopend werden aan de Zuiderkerkstraat, Groningen. Door de gastvrijheid en de heerlijke Frans klassieke keuken is dit unieke, biologisch restaurant in een mum van tijd uitgegroeid tot een populaire plek onder Groningers en toeristen. Bij restaurant de Zevende Hemel werken we met verantwoorde, biologische ingrediënten. Culinaire avonturiers kunnen zich bij ons laten verassen met en drie of vier gangen verassingsmenu van de chef. Neem hier ene bijpassend wijnarrangement en voeg hier heerlijke deuntjes en prachtige klanken bij en voilà, u heeft een onvergetelijke avond. Bent u van plan aan te schuiven aan bij ons biologisch restaurant De Zevende Hemel?

team website

 

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap