Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen ei?Allergeen ei

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

De kippenei-allergie is samen met een koemelk-allergie een van de meest frequente voedselallergieën in kinderjaren. Eieren van vogels bevatten verscheidene proteïnen die ervoor zorgen dat er bij een mens een zogenaamde immuunreactie ontstaat. De meeste van deze proteïnen zijn aanwezig in het eiwit.

Ei zit in veel kant en klaar mixen verstopt. Maar ook in vleeswaren, sauzen zoals mayonaise, brood en pasta kan ei zitten. Ook pannenkoeken, koekjes en taart bevatten vaak ei. Bent u allergisch voor ei? Geef dat dan vooral bij ons aan als u komt eten. Samen kijken wij graag met u naar de gerechten die u zonder zorgen kunt eten, of dat het misschien mogelijk is om een gerecht zonder ei te bereiden. 

Eieren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap