Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Frans restaurant Groningen 

Bent u op zoek naar een Frans restaurant in Groningen? Restaurant de Zevende Hemel is een gastvrij restaurant met een Frans klassieke keuken. 35 jaar geleden openden wij onze deuren aan de Zuiderkerkstraat in Groningen en tegenwoordig is dit een populair plek voor zowel Groningers als toeristen. Gasten zijn erg te spreken over het eten, de service en de fijne ambiance.  

De Franse keuken  

Wat is de Franse keuken nou precies? De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken met verschillende lange tradities. Een belangrijk kenmerk voor deze keuken is de grote diversiteit in gerechten. Traditioneel heeft elk gebied in Frankzijn zijn eigen keuken. Zo wordt er in het noordwesten bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van boter en room. In de Provençaalse keuken worden juist veel olijfolie en kruien gebruikt. Wanneer we over de Franse keuken spreken, dan hebben we het in dit geval over de regionale keuken van noordelijk Frankrijk. Daarnaast staat Frankrijk natuurlijk ook bekend om de wijn en het grote assortiment aan kazen.  

Samenstelling van onze menukaart 

Wij houden altijd rekening met eventuele allergieën en voedingsvoorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, biologisch, suikervrij en lactosevrij bij ons te dineren. Op de menukaart staat achter de gerechten aangegeven of deze ook vegetarisch of veganistisch beschikbaar zijn. Heeft u andere dieetwensen of specifieke vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.  

Wijnkaarten 

Zoals wij eerder al schreven staat de Franse keuken bekend om haar wijnen. Dit is dan ook de reden dat wij als Frans restaurant in Groningen een uitgebreid assortiment aan wijnen aanbieden. Wij bieden een aantal huiswijnen en maandwijnen aan die per glas, halve liter of fles verkrijgbaar zijn. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een wijnarrangement te kiezen aan. De opties hierin zijn tweegangen, driegangen of viergangen. Wij zorgen dan voor de beste selectie aan wijnen passend bij uw gekozen gerechten. 

Zin om te dineren in een Frans restaurant in Groningen?  

Reserveer dan snel uw plekje bij restaurant de Zevende Hemel. Online reserveren is bij ons heel makkelijk. U hoeft alleen de datum, het aantal personen en de gewenste tijd aan te geven. Wij heten u graag van harte welkom in het beste Franse restaurant in Groningen. Kom bij ons genieten van heerlijk eten, live pianomuziek en een romantische sfeer.  

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap