Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergie glutenbevattende granen?

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergieGlutenbevattende granen

Gluten zijn een groep van eiwitten in granen. Granen zoals tarwe, rogge, spelt, gerst en kamut bevatten een eiwitvorm waar mensen een allergische reactie op kunnen krijgen. Gluten zitten daarom dus ook vaak in brood, beschuit, crackers, gebak, koek, muesli en in deegwaren zoals macaroni, spaghetti en vermicelli.

Om het nog lastiger te maken zit er vaak in producten zoals soep, saus, worst en aangemaakt gehakt een glutenbevattend bindmiddel. Ook in vleesvervangers worden vaak gluten gebruikt.

Op onze kaart hebben wij meerdere glutenvrije gerechten of gerechten die glutenvrij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van onze heerlijke vis- en vleesgerechten, of van onze vegetarische- en veganistische maaltijden.

Gluten - Granen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap