heaven on
a plate.
Gluten zijn een groep van eiwitten in granen. Granen zoals tarwe, rogge, spelt, gerst en kamut bevatten een eiwitvorm waar mensen een allergische reactie op kunnen krijgen. Gluten zitten daarom dus ook vaak in brood, beschuit, crackers, gebak, koek, muesli en in deegwaren zoals macaroni, spaghetti en vermicelli.
Om het nog lastiger te maken zit er vaak in producten zoals soep, saus, worst en aangemaakt gehakt een glutenbevattend bindmiddel. Ook in vleesvervangers worden vaak gluten gebruikt.
Op onze kaart hebben wij meerdere glutenvrije gerechten of gerechten die glutenvrij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van onze heerlijke vis- en vleesgerechten, of van onze vegetarische- en veganistische maaltijden.
Adres
9712 PZ Groningen Beoordeling door klanten: | Contact
| Social media
|
Zien wij u snel?
Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30 uur | ![]() |