Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Lunchconcert in Groningen

Lunchconcert

Heerlijke gerechten ondersteund door pianomuziek

Graag nodigen wij u uit voor ons lunchconcert. Een lunchconcert bij Restaurant De Zevende Hemel in Groningen is een perfecte combinatie van een lunch en muziek, méér dan alleen eten! Waan je in een concertzaal en geniet van onze jonge zeer getalenteerde musici van het conservatorium.

U bent vanaf 13:00 welkom in ons restaurant aan de Zuiderkerkstraat in Groningen. Wij zorgen voor een onvergetelijke middag met een fantastisch concert onder het genot van een voortreffelijke lunch en een drankje.

Geniet in De Zevende Hemel van de gezellige sfeer met knusse romantische hoekjes. In ons restaurant in Groningen werken wij voornamelijk met duurzame en biologische producten. 

Waaruit bestaat een lunchconcert?

LunchconcertHet concert zal gecombineerd worden met een door ons verzorgde lunch die bestaat uit:

Kosten van het lunchconcert

De prijs van ons lunchconcert is € 27,95,- p.p. Een behoorlijk schappelijke prijs voor een concert waar een overheerlijke lunch bij in zit.  

De eerste editie van onze concertlunch zal plaatsvinden op zondag 22 april en wordt verzorgt door het prachtige pianospel van Kees Kruit. Hij zal voor u de sterren van de (zevende) hemel spelen.

Graag nodigen we u uit om te genieten van de romantische sfeer en de live pianomuziek. Heeft u vragen over het lunchconcert of over onze gerechten? Neem dan gemakkelijk contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@zevendehemel.nl.

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap