Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Lekker uit eten in Groningen 

Lekker uit eten in Groningen? Dat kan bij De Zevende Hemel. Restaurant De Zevende Hemel vindt u in de stad Groningen. Hier kunt u verantwoord eten, denk hierbij bijvoorbeeld vegetarische en veganistische gerechten. Zelfs met live pianomuziek, gespeeld door de bediening.

Lekker uit eten

Genieten doet u bij De Zevende Hemel 

De menukaart is op unieke wijze samengesteld. Dat houdt in dat er rekening gehouden wordt met allergenen en voedingsvoorkeuren. De keuken is Frans georiënteerd met een moderne twist. Suikervrij eten, lactosevrij of glutenvrij? Het is allemaal mogelijk. Geniet van onze vlees-, vegetarische, veganistische, en visgerechten. We hebben voor ieder wat wils. Laat het weten aan de bediening zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Zo kunt u ervan uitgaan dat u lekker uit eten kan gaan. Gelijk een tafeltje reserveren? 

Reserveer direct

Zowel lekker als romantisch uit eten 

Lekker uit eten is bij ons zeker mogelijk, maar ook kunt u hier terecht om romantisch te dineren. Het restaurant is namelijk voorzien van knusse romantische hoekjes waar u met uw partner kunt gaan zitten. Het menu kunt u geheel naar eigen wens samenstellen, precies wat u en uw partner lekker vinden. Combineer het menu met een heerlijk wijnarrangement en de avond lekker uiteten is compleet. De live pianomuziek, op donderdag, vrijdag en zaterdag zorgt voor die extra romantische sfeer.  

Het aanbod in het restaurant 

Naast ons wekelijks wisselende menu, organiseren we ook speciale dagen in ons restaurant. Denk hierbij aan een wildmenu, aspergemenu of een gezellig jazz avond. Benieuwd wat er op het menu staat? Bekijk hier het menu

Lekker uit eten bij De Zevende Hemel 

Lekker uit eten doet u natuurlijk bij restaurant De Zevende Hemel. We werken met verantwoorde en biologische ingrediënten. Bent u een echte culinaire avonturier? Dan is het ook mogelijk om u zich volledig te laten verrassen door de chef. U weet dan van tevoren niet wat u op bord krijgt. U vindt het restaurant in de stad Groningen, vlak om de hoek bij de Nieuwe Kerk. Dus wilt u lekker uit eten in Groningen? Reserveer dat nu uw tafel bij restaurant De Zevende Hemel in Groningen. 

Reserveren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap