Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Dineren met live piano muziek | De 7e Hemel

Wilt u tijdens uw lekkere diner ook genieten van mooie, live piano muziek? Het kan bij de Zevende Hemel in Groningen! Ons personeel van het conservatorium zorgt ervoor dat u volledig in sfeer kunt dineren. Met onze Frans klassiek georiënteerde keuken met moderne twist, stellen wij voor u het perfecte menu samen. Kom lekker eten bij Restaurant de Zevende Hemel in Groningen!

Heerlijke dineren met diverse dranken

Wij willen al onze gasten verantwoord en lekker eten bieden. Dit is dan ook onze missie. Bij ons is uit eten gaan dan ook meer dan alleen een vorkje prikken. We houden rekening met uw speciale wensen. Heeft u een allergie, wilt u lactose vrij eten of bent u op dieet? Wij kunnen overal rekening mee houden. Dit is voor u vaak een uitdaging, maar wij zijn het gewend. Bij de Zevende Hemel maken we geen onderscheid. Ook bereiden we onze gerechten zo veel mogelijk met biologische producten. Bekijk vooral onze menukaart en allergenenkaart van tevoren!

Lekker lunchen tijdens een lunchconcert

Naast het dineren met live piano muziek, kunt u bij ons ook genieten van een lunchconcert. Dit is dé perfecte combinatie van lunch en muziek. Voor ons lunchconcert bent u vanaf 13:00 welkom bij ons restaurant aan de Zuiderkerkstraat. Wij zorgen dat u een onvergetelijke middag in sfeer krijgt. U kunt altijd contact met ons opnemen over het lunchconcert of onze gerechten.

gerechtlang gerechtlang

Gastvrijheid en service op nummer 1

Wij vinden het belangrijk dat u een onvergetelijke avond bij ons heet. Daarom is gastvrijheid en service voor ons ontzettend belangrijk. Wij proberen elke avond onze gasten een fantastische avond te bezorgen, zodat iedereen met een goede ervaring naar huis gaat. Bij ons is uit eten gaan meer dan alleen eten. De beleving, gastvrijheid en service is ontzettend belangrijk.

Reserveer alvast een tafel

Wilt u bij ons komen eten? Dan raden we u aan om alvast een tafel te reserveren! Zo bent u in ieder geval verzekerd van een tafeltje in ons restaurant.

Reserveer direct

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap