Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Luxe dineren bij de zevende hemel Groningen 

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Groningen waar u luxe kunt dineren? Of wilt u spontaan ergens gaan eten? Dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van gerechten speciaal naar uw wens. Al onze koks zijn goed geschoold en gespecialiseerd in het maken van de lekkerste gerechten. Wij werken uitsluitend met biologische en duurzame producten met een nog betere smaak. Wij nodigen u graag uit voor een luxe diner in ons restaurant aan de Zuiderkerkstraat in de Hortusbuurt in Groningen. Zien we u daar?  

Gerechten

Waarom moet u voor luxe uit eten bij ons zijn?  

Alleen al vanwege de prachtige locatie midden in Groningen omringt door monumentale panden moet u bij ons zijn. Behalve een mooie locatie is de keuken ook erg goed, klassiek en vooral Frans. Naast een luxe diner kunt u bij ons dus ook terecht voor een romantisch diner. Ook bieden wij glutenvrij en lactosevrije diners aan. Gluten zitten namelijk van nature in veel etenswaren en wij begrijpen dat dit vervelend is om op te letten. Geniet dus bij ons altijd zorgeloos van een luxe diner. We hebben voor iedereen wat! 

 

Ons aanbod binnen het restaurant  

Wij bieden het volgende aan in ons restaurant, sommige van deze gerechten zijn ook vegetarisch of veganistisch verkrijgbaar, dit staat aangegeven op de menukaart:  

 

Tot snel bij de zevende hemel!  

Bij ons kunt u makkelijk online een plekje reserveren voor een luxe diner in de stad Groningen. We verwelkomen u graag! Geef aan ons de datum, aantal personen en gewenste tijd aan, zo bent u verzekerd van een tafel. Voor andere vragen kunt u altijd contact opnemen. Tot ziens bij De Zevende Hemel Groningen! 

 

Direct uw tafel reserveren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap