Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen melk? Allergeen melk

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

Een koemelkallergie is een abnormale reactie van het immuunsysteem op het innemen van eiwitten in (koe)melk. Klachten kunnen optreden binnen enkele minuten tot twee uur na het innemen van koemelk. Kinderen en volwassenen die zeer allergisch zijn voor koemelk kunnen al reageren op kleine sporen van melkeiwit.

Allergie voor koemelkeiwit wordt soms verward met lactose intolerantie. Bij intolerantie kunnen de darmen de lactose niet goed verwerken. Hierdoor ontstaan buikklachten zoals een opgeblazen gevoel en kramp. Weet u niet zeker of u een allergie of een intolerantie heeft? Dan kan dit getest worden bij de dokter.

Melk(poeder) zit in veel kant en klaar mixen verstopt. Maar ook in sauzen zoals mayonaise, brood en pasta kan melk zitten. Bent u allergisch voor melk? Geef dat dan vooral bij ons aan als u komt eten. Samen kijken wij graag met u naar de gerechten die u zonder zorgen kunt eten, of dat het misschien mogelijk is om een gerecht zonder melk te bereiden. 

Melk allergeen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap