Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

AH-Menu in Groningen| Voordelig uit eten

Volle AH spaarkaart inleveren in Groningen | De Zevende Hemel

Heeft u een volle spaarkaart met spaarzegels van de AH-actie en zoekt u een restaurant waar u een avond heerlijk kunt genieten van lekker eten met de AH-spaaractie? Dan is De Zevende Hemel graag uw gastheer! Hieronder vindt u het AH-menu dat is samengesteld voor het AH-actiemenu. Bekijk de kaart of klik hier om het AH-menu te downloaden als PDF. 

Reserveren voor de AH-menu Actie?

Direct uw reservering plaatsen voor de AH-menu actie in Groningen bij Restaurant de Zevende Hemel? Klik dan op onderstaande knop en voltooi uw reservering.

AH-actie reserveren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap