Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Asperges eten in Groningen | De Zevende Hemel

Tijd voor de koningin der groenten

aspergus

Reserveer hier direct een tafeltje om van onze asperges te komen genieten.

Reserveer direct

Het witte goud, de koningin der groenten of de parel van het land... Allemaal prachtige bijnamen die benadrukken dat de asperge wordt gezien als een bijzondere delicatesse.

Onze chefkok heeft de eerste oogst binnengehaald; de Zevende Hemel heeft weer asperges op het menu! Omdat de aspergetijd kort maar krachtig is betekend het dat u er nu van moet komen genieten.

Bij Zevende Hemel serveren we de heerlijkste asperges met zorg geselecteerd. Onze koks weten precies hoe ze de asperges het beste tot hun recht kunnen laten komen. Met het resultaat dat u op en top culinair kunt genieten van deze heerlijke delicatessen. Om van te watertanden!

Wist u dat...

Een stukje historie

Een leuk stukje historie over de asperge: Wist u dat, de asperge van oudsher gekweekt werd in Egypte en volop gebruikt werd vanwege haar medicinale eigenschappen. Naast een heerlijke smaak bevatten Asperges namelijk verschillende voedingseigenschappen die goed zijn voor onder andere dehersenen, de bloedstolling, de botopbouw en zijn ze ook nog eens rijk aan vitamine C!

asparagus groningen

Bereiding van asperges

De traditionele bereiding van witte asperges is met ham, ei, een hollandaisesaus en krieltjes. Maar tegenwoordig zijn deze groenten ook heerlijk te combineren met visgerechten, in een vegetarische variant, op de pizza, in een salade of als soep. Groene en paarse asperges zijn lekker om mee te wokken.

Kom asperges eten bij de Zevende Hemel in Groningen-stad

Graag nodigen we u uit om te genieten van de romantische sfeer en de live pianomuziek van onze medewerkers. Heeft u vragen over glutenvrij eten, over onze gerechten of wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Neem dan gemakkelijk contact met ons op en klik op onderstaande knop.

Reserveer direct

Eet smakelijk, bij restaurant De Zevende Hemel.

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap