Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Biologisch eten in Groningen

De Zevende Hemel, een bijzonder Restaurant in Groningen-stad, vlak om de hoek bij de Nieuwe Kerk. In de Zevende Hemel kan men verantwoord, lekker en biologisch eten: Vlees-, Vegetarische-, Veganistische- en Vis-gerechten. Uniek, veelal met live pianomuziek gespeeld door de bediening!

Verantwoord en biologisch eten bij Restaurant De Zevende Hemel

Bent u op zoek naar een restaurant in Groningen waar u biologisch kunt eten? Dan nodigen wij u graag uit bij restaurant De Zevende Hemel aan de Zuiderkerkstraat in de Hortusbuurt in Groningen. Verstopt achter felblauwe luifels vindt u ons knusse restaurant waar wij uitsluitend werken met duurzame en biologische producten.

Reserveer direct!

Biologische uit eten voor iedereen

Wij doen ons best om zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken in onze gerechten! De keuken is Frans klassiek georiënteerd met een moderne twist. Stel een menu samen op basis van uw wensen en laat dit begeleiden door een aantrekkelijk wijnarrangement. Culinaire avonturiers kunnen zich bij ons laten verassen met een drie of vier gangen verrassingsmenu van de chef. Neem hier een bijpassend wijnarrangement bij en de avond kan niet meer stuk.  Wij hebben een maandelijks wisselend menu, waarbij u altijd kunt kiezen tussen een aantal vlees-, vis-, vegetarische-, en veganistische gerechten.

Biologisch eten  Biologisch restaurant  biologisch uit eten

Op onze kaart hebben wij ook meerdere glutenvrije gerechten of gerechten die glutenvrij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van onze heerlijke vis- en vleesgerechten, of van onze vegetarische- en veganistische maaltijden.

Bent u benieuwd naar onze menukaart?

Bekijk deze dan hier

Eet smakelijk, én biologisch, bij restaurant De Zevende Hemel.

Restaurant De Zevende Hemel kunt u rekenen als een biologisch restaurant in Groningen waar u onbezorgd kunt genieten. Graag nodigen we u uit om te genieten van de romantische sfeer en de live pianomuziek van onze medewerkers. Heeft u vragen over biologisch eten, over onze gerechten of wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap