Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Glutenvrij eten in Groningen

Verantwoord glutenvrij eten bij Restaurant De Zevende Hemel

Bent u op zoek naar een restaurant in Groningen waar u glutenvrij kunt eten? Dan nodigen wij u graag uit bij restaurant De Zevende Hemel aan de Zuiderkerkstraat in de Hortusbuurt in Groningen. Verstopt achter felblauwe luifels vindt u ons knusse restaurant waar wij uitsluitend werken met duurzame en biologische producten.

Wij weten dat het glutenvrij eten in Groningen niet altijd even makkelijk is, daarom zorgen wij ervoor dat u bij ons gewoon terecht kan.  Onze kok houdt graag rekening met uw Coeliakie- of glutenintolerantie tijdens het maken van uw gerechten. U hoeft dit alleen maar aan te geven tijdens het doorgeven van uw bestelling. Wij hebben genoeg keuze aan glutenvrije gerechten, en houden rekening met diverse andere allergenen.

Glutenvrij eten Groningen

Reserveer hier direct uw tafeltje om glutenvrij te komen eten in Groningen.

Reserveer direct 

Glutenvrij uit eten in Groningen

Gluten zitten van nature in vele producten. Vaak zelfs in producten waarin men ze niet verwacht, waardoor het met eten erg opletten wordt. Een intolerantie is immers erg vervelend en kan pijnlijke gevolgen hebben. Thuis bent u waarschijnlijk al gewend aan het samenstellen van glutenvrije gerechten en hier heeft u de regie over het maken van de maaltijden. Restaurant De Zevende Hemel begrijpt echter goed dat u ook wel eens lekker uit eten wilt in een glutenvrij restaurant.

Op onze kaart hebben wij meerdere glutenvrije gerechten of gerechten die glutenvrij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u onbekommerd kunt genieten van onze heerlijke vis- en vleesgerechten, of van onze vegetarische- en veganistische maaltijden.

Bent u benieuwd naar onze menukaart?

Bekijk deze dan hier

Glutenvrij restaurant

Restaurant De Zevende Hemel kunt u rekenen als een glutenvrij restaurant in Groningen waar u onbezorgd kunt genieten. Graag nodigen we u uit om te genieten van de romantische sfeer en de live pianomuziek van onze medewerkers. Heeft u vragen over glutenvrij eten, over onze gerechten of wilt u een tafeltje reserveren in ons restaurant? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Eet smakelijk, én glutenvrij, bij restaurant De Zevende Hemel.

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap