Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Koolhydraatarm eten in Groningen 

Koolhydraatarm eten in Groningen is zeker mogelijk bij Restaurant de Zevende Hemel. Bij ons restaurant zijn we gespecialiseerd in het serveren van eten dat aan uw wensen voldoet! Het is dus voor ons zeker mogelijk om rekening te houden met uw dieet. Dus wilt u koolhydraatarm uit eten in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Koolhydraatarm dieet 

Bij een koolhydraatarm dieet haal je vooral je energie uit eiwitten en vetten in plaats van uit koolhydraten. Het aantal koolhydraten op een dag zijn beperkt. In de extreme variant eet u zelfs keto. Dan neemt u maximaal 50 gram koolhydraten per dag. Normaal gesproken wordt er vaak 200 tot 350 gram koolhydraten gegeten op een dag.  

Het doel van koolhydraatarme diëten is vaak afvallen. Maar ook voor patiënten met diabetes type 2 is het interessant. Zij kunnen zo hun bloedsuikerwaarden verlagen. Met wat voor reden u het dieet ook volgt, wij kunnen met uw dieet rekening houden! Zo kunt u lekker uit eten in Groningen maar wel koolhydraatarm! Een fijne oplossing dus.  

Het dieet is de afgelopen jaren erg populair geworden. Hierdoor krijgen wij steeds vaker de vraag of we er rekening mee kunnen houden. Inmiddels zijn we hier goed op ingespeeld. U weet bij ons dus zeker dat u een goede maaltijd voorgeschoteld krijgt! Dus bent u nog op zoek naar een leuk restaurant in Groningen waar ze rekening houden met een dieet? Zoek dan niet verder!  

Koolhydraatarm eten bij de Zevende Hemel in Groningen 

U kunt uitstekend terecht bij ons restaurant te Groningen voor een koolhydraatarme maaltijd. Onze top koks zijn in staat om perfecte koolhydraatarme gerechten te serveren. Wilt u graag koolhydraatarm eten bij ons restaurant in Groningen? Geef dit dan even aan tijdens het reserveren! Als u tijdens het online bestelproces aangeeft koolhydraatarm te willen eten, dan maken wij hier een notitie van. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u een koolhydraatarme maaltijd geserveerd krijgt. Heeft u nog vragen over Koolhydraatarm eten bij de Zevende Hemel? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij geven u dan graag alle mogelijkheden om koolhydraatarm te eten bij de Zevende Hemel Groningen.  

 
Heeft u andere allergieën of diëten? Ook hier kunnen wij rekening mee houden. Kijk bijvoorbeeld eens op onze pagina voor lactosevrij eten. U kunt ons ook altijd bellen en vragen naar alle mogelijkheden!  

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap