Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Lactosevrij eten in Groningen

Lactosevrij eten Groningen is zeker mogelijk bij Restaurant de Zevende Hemel. Restaurant de Zevende Hemel is gespecialiseerd in het serveren van gerechten die aan uw wensen voldoen. Als lactosevrij eten Groningen uw wens is, dan maken wij dit voor elkaar! Onze koks zijn multidisciplinair geschoold en kunnen dus ook het lekkerste lactosevrije eten in Groningen maken! 

Lactose-intolerantie

Lactose is de benaming voor suiker stoffen die voorkomen in melkproducten. Hierom wordt lactose ook wel melksuiker genoemd. Als een gerecht met lactose wordt genuttigd dan wordt deze lactose zoals verwacht opgenomen in het lichaam. Het ene lichaam heeft een fijne reactie op het tot zich nemen van lactose en het andere lichaam, dat bijvoorbeeld een lactose-intolerantie heeft een minder fijne. De vraag ‘waarom lactosevrij eten?’ is echter niet zo simpel te beantwoorden als de meesten zullen denken. Veel diëten worden namelijk geïnitieerd door een allergie maar dit is bij lactose niet het geval. Het is zelfs helemaal niet mogelijk om een lactose allergie te hebben. Allergieën worden in de regel veroorzaakt door eiwitten en lactose is geen eiwit maar zoals gezegd een melksuiker. Als een restaurantbezoeker dan ook geen lactose mag eten wordt dit altijd geïnitieerd door een lactose-intolerantie!

Vegan eten

We zien de afgelopen jaren een enorme vraag naar lactosevrij eten Groningen. Dit komt niet doordat er ineens veel meer mensen een lactose-intolerantie hebben opgebouwd. Dit komt omdat steeds meer mensen vegan worden en daarmee ook vegan eten. Het vegan zijn en vegan eten houdt in feite in dat men geen dierlijke producten meer tot zich neemt. Dit uit zich net als bij een vegetariër in het niet eten van vlees, maar vegan eten gaat veel verder dan dat! Wanneer mensen vegan eten worden er nul dierlijke producten genuttigd. Bij vegan eten komt dan ook zeker geen lactose kijken. 

Lactosevrij eten bij Restaurant de Zevende Hemel

U kunt uitstekend lactosevrij eten bij Restaurant de Zevende Hemel. Ons team van topkoks is namelijk altijd bereid om de gerechten lactosevrij te bereiden. Wilt u lactosevrij eten bij Restaurant de Zevende Hemel? Dan kunt u dit aangeven tijdens het reserveren. Als u tijdens het telefonische of online bestelproces aangeeft lactosevrij te willen eten, dan maken wij hier een notitie van en zorgen we ervoor dat u een lactosevrije maaltijd voorgeschoteld krijgt! Voor verdere vragen over lactosevrij eten bij Restaurant de Zevende Hemel kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden wat betreft lactosevrij eten bij Restaurant de Zevende Hemel!

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap