Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Suikervrij eten in Groningen

Volgt u een suikervrij of suikerarm dieet en wilt u een gezellig avondje uit eten gaan? Dan bent u bij restaurant De Zevende Hemel in Groningen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van de heerlijkste gerechten waarbij specifieke dieetwensen geen enkel probleem zijn. 

Het verschil tussen gezonde suikers en toegevoegde suikers

Het is bijna onmogelijk om volledig suikervrij te eten. Dit zou namelijk betekenen dat u ook geen fruit en groente kan eten. Mensen hebben suiker nodig om te functioneren. Suiker zorgt namelijk voor energie. Toegevoegde suikers zijn suikers die door een fabrikant aan een product zijn toegevoegd. Dit gaat vaak om producten die verder ook geen gezonde voedingsstoffen bevatten. Denk bijvoorbeeld aan snoep en frisdrank. Het is daarom beter om te kiezen voor producten met van nature aanwezige suikers. Deze producten bevatten vaak ook goede voedingstoffen zoals vitamines en mineralen. Tegenwoordig eten steeds meer mensen minder suiker of suikervrij, maar toch is het nog steeds lastig om een restaurant te vinden die hier rekening mee houdt. Restaurant De Zevende Hemel maakt suikervrij eten in Groningen mogelijk. 

De invloed van suikervrij eten op uw lichaam

Uw lichaam heeft suiker nodig om te functioneren. Wanneer u echter te veel suiker binnenkrijgt, kunnen er schommelingen in uw bloedsuikerspiegel ontstaan. Er zit dan te veel glucose in het bloed wat niet verbrand kan worden. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam extra insuline gaat aanmaken. Dit kan de alvleesklier op den duur flink belasten. Daarnaast kan te veel suiker zorgen voor een verstoorde spijsvertering, de kwaliteit van het gebit wordt aangetast en er wordt meer lichaamsvet aangemaakt. Door minder suiker te eten beperkt u dus een groot aantal gezondheidsrisico's. Bent u op dit moment op een suikervrij dieet? Dan kan u zorgeloos bij ons komen eten wanneer u een dagje uit bent in Groningen.

Suikervrij eten bij restaurant de Zevende Hemel in Groningen

Bent u op zoek naar een restaurant in Groningen waar u heerlijk suikervrij kan eten? Restaurant de Zevende Hemel serveert smakelijke suikervrije gerechten. U kunt tijdens het reserveren aangeven dat u graag suikervrij wilt dineren. Wij maken hier dan een notitie van en zorgen ervoor dat u tijdens uw bezoek aan restaurant de Zevende Hemel in Groningen suikervrij kunt eten. Naast suikervrij eten, kunt u bij ons ook terecht voor glutenvrij eten en lactosevrij eten.

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap