Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

Veganistisch eten in Groningen

veganistisch eten in groningen

Veganistische gerechten bij de Zevende Hemel

Bij de Zevende Hemel kunt u ook heerlijk genieten van veganistische gerechten. Dit is duidelijk aangegeven in onze menukaart. Om u alvast een inkijkje te geven: U kunt bij ons bijvoorbeeld genieten van een heerlijke pompoensoep, een smaakvolle aubergine stoof of een authentiek gerecht met stoofpeer.

De veganistische gerechten op onze kaart veranderen regelmatig. Zo bent u als veganist bij ons nooit uitgegeten en kunt u altijd nieuwe gerechten proberen.  In onze veganistische gerechten gebruiken alleen verantwoorde en biologische producten in onze keuken. Wij dragen er zorg voor dat uw gerechten ook op veganistische wijze worden bereid

Creaties geïnspireerd door veganisten

Wij gebruiken de input van veganisten voor de creatie van onze gerechten, deze groep laat ons inspireren. Wij doen er alles aan om ons in de veganistische doelgroep te verdiepen. We proberen het stapje extra voor veganisten te zetten. Heeft u een super goed recept, dan mag u dit ook altijd aan ons laten weten. Misschien staat uw gerecht wel bij ons op de volgende kaart.

Kom veganistisch eten bij de Zevende Hemel in Groningen

Als veganist kunt u niet overal terecht. Bij De Zevende Hemel is dit anders en dragen wij er zorg voor dat ook u kunt genieten van een avondje uiteten. Geniet van de sfeer en gezelligheid in het restaurant de Zevende Hemel in Groningen. Om het zo gezelligmogelijk te maken hebben wij bijna elke donderdag, vrijdag en zaterdag live pianomuziek. Wij zijn hierin de enige in de Hortusbuurt.

Wilt u zeker zijn van een plekje op een moment dat u graag uiteten wil? Reserveer dan direct. 

RESERVEER DIRECT

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien we u snel? 

Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30 uur                            Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel