Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Vegetarisch restaurant in Groningen

vegetarisch restaurant groningen

Op zoek naar een vegetarisch restaurant in Groningen waar u een heerlijk vegetarisch gerecht kunt krijgen? Restaurant de Zevende Hemel in Groningen is waar u moet zijn!

Sfeervol en smaakvol zijn twee typische kenmerken van vegetarisch restaurant de Zevende Hemel in Groningen. Ons restaurant is één van de weinigen die echt werk maakt van haar vegetarische gerechten. Denk onder andere aan een Italiaanse lasagne met truffel, geserveerd met een heerlijke mascarpone. Bijzondere gerechten, verrassend lekker en samengesteld in samenwerking met andere vegetariërs!

Voordelen van vegetarisch eten 

Het meest bekende voordeel dat verbonden is aan vegetarisch eten is natuurlijk dat u niet bijdraagt aan dierenleed. Ook is vegetarisch eten een stuk beter voor het milieu, aangezien het zorgt voor minder uitstoot van broeikasgassen, minder ontbossing en minder gebruik van water. Deze factoren zijn bovendien allemaal verantwoordelijk voor klimaatverandering. Genoeg redenen om eens een vegetarisch gerecht uit te proberen dus! 

Dé vegetarische keuken van Groningen

Ons doel is om ook vegetariërs echt te kunnen laten genieten van het eten in een restaurant. Écht goed vegetarisch eten, met smaakvolle en krachtige combinaties. Want gewoon eten kunt u natuurlijk thuis wel doen!

Onze vegetarische kaart bestaat uit gerechten van veel verschillende herkomsten en verschillende keukens. Zie het als 'fusion vegetarisch'. Een goed voorbeeld van zo'n fusion gerecht is de Aziatische groenten curry met daikon. Daarnaast kan het ook zomaar zijn dat u een gerecht op onze kaart ziet staan die samengesteld is uit diverse Europese keukens. 

De vegetarische gerechten op onze menukaart veranderen regelmatig. Zo bent u als vegetariër bij ons nooit uitgegeten en kunt u altijd nieuwe gerechten proberen. Op die manier kunt u altijd genieten van de gerecht bij ons vegetarisch restaurant in Groningen.

Pure streekproducten bij een vegetarisch restaurant

In onze vegetarische gerechten gebruiken wij alleen verantwoorde en biologische producten. Wij doen daarnaast ons best om met zoveel mogelijk regionale leveranciers en producten te werken. Pure producten uit de streek gecombineerd met goede mengsels van kruiden en specerijen. Dat is waar wij als vegetarisch restaurant voor staan.

Naast vegetarische gerechten hebben wij ook meer dan genoeg veganistische gerechten op onze menukaart. Neem dus meteen een kijkje bij het vegan lekkers wat wij te bieden hebben. 

zevende hemel vegetarischGezellig uit eten met piano muziek

Geniet in De Zevende Hemel van de gezellige sfeer met knusse romantische hoekjes. Het meest bijzondere? Onze pianomuziek. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zorgen wij voor live pianomuziek. Gespeeld door uw gastheer of één van de medewerkers!

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een plekje bij het lekkerste vegetarische restaurant in Groningen op de dag dat u graag uit eten wilt? Reserveer dan direct. 

Reserveer direct

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap