Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen mosterd?Allergeen mosterd

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

Mosterd wordt gemaakt van onder andere mosterdzaden. Dit is ook direct hét ingrediënt waar sommige mensen een allergische reactie op hebben. Mosterdzaad wordt veel gebruikt in smaakmakers en sauzen. Door op deze manier een ‘verborgen’ ingrediënt te zijn is dit allergeen extra gevaarlijk. Vaak weet men niet dat een saus of ander product de zaden bevat, waardoor er ernstige allergische reacties kunnen ontstaan.

In Nederland is de mosterdallergie redelijk zeldzaam, maar in Frankrijk komt het des te meer voor. Desalniettemin is het belangrijk om rekening te houden met deze allergie, die nog wel eens luchtwegklachten, maagdarmklachten, huidklachten of shock kan veroorzaken.

Op onze kaart hebben we meerdere gerechten zonder mosterd of gerechten die zonder mosterdzaden klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u heerlijk kunt dineren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over allergische reacties. 

mosterd allergeen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap