Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen noten?Allergeen noten

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

In de notenfamilie vinden we veel verschillende soorten, zoals de amandel, hazelnoot en walnoot. Wat hebben ze allemaal gemeen? Alle noten zijn vruchten van bomen. Noten zijn rijkelijk voorzien van olie en eiwitten. Of u een hazelnotenallergie, walnotenallergie, amandelallergie heeft, het is altijd een reactie op een stof die in noten wordt gevonden.  Deze eiwitten is waar sommige mensen heftig op reageren: een allergie.

Noten kunnen ernstige reacties geven, waarbij soms ook een fatale afloop is als er niet snel gereageerd wordt. Pinda’s en noten zijn dan ook de meest voorkomende oorzaak voor anafylactische shock. Mensen met een notenallergie reageren vaak op meerdere soorten noten, waarbij de hazelnoot en de walnoot op nummer 1 staan. Bij kinderen is dit vaak de cashewnoot.

Heeft u een notenallergie, geef dat dan vooral bij ons aan. Graag bekijken we samen met u onze kaart, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u geen problemen krijgt tijdens het dineren. We kunnen u verschillende gerechten zonder noten aanbieden, of in overleg bekijken of bepaalde gerechten zonder pinda bereidt kunnen worden. Ook met pinda’s kunnen wij rekening houden.
 

Walnoten

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap