Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Notenvrij eten Groningen

Heeft u een noten allergie en wilt u een keer zorgeloos uiteten? Wij zorgen voor een heerlijk notenvrij diner, waarbij u zorgeloos kunt genieten! Kom zeker langs bij de zevende hemel!  

Wanneer mag u geen noten eten? 

Bij een allergie voor noten mag u of uw kind geen voeding waar noten of sporen van noten in zitten. Bij deze allergie reageert het afweersysteem anders op een stof die normaal gesproken ongevaarlijk is. Zo'n stof noemen we allergeen.  

Notenvrij eten bij de Zevende hemel 

Het is erg lastig om een noten allergie te hebben. Zo moet je continu letten op wat je eet. In een restaurant kan dit soms moeilijk zijn en daarom hebben wij een speciaal menu bedacht. Bij ons kunt u notenvrij eten en kunt u dus zorgeloos genieten.  

Hoe merk u dat u een allergische reactie heeft? 

Bij een allergische reactie kunnen er bepaalde symptomen optreden. Denk hierbij aan;  

Bij een ernstig geval kunnen er ook symptomen optreden als;  

Bij optreden van deze symptomen raadpleeg direct uw arts!  

Reserveer nu bij de Zevende hemel

Naast notenvrij dineren kunt u bij de zevende hemel ook pindavrij dineren, maar ook glutenvrij, lactosevrij, suikervrij noem maar op. Bij ons kunt u zorgeloos genieten van een luxe diner. Reserveer direct om zeker te zijn van een plekje!

Direct uw tafel reserveren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap