Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Over ons

Het verhaal van Restaurant De Zevende Hemel

35 jaar geleden werd restaurant De Zevende Hemel geopend aan de Zuiderkerkstraat in Groningen. Door de gastvrijheid en de heerlijke Frans klassieke keuken is dit unieke restaurant uitgegroeid tot een populaire plek onder Groningers en toeristen.

Bij restaurant De Zevende Hemel werken we met verantwoorde en biologische ingrediënten. Culinaire avonturiers kunnen zich bij ons laten verrassen met een drie of vier gangen verrassingsmenu van de chef. Neem hier een bijpassend wijnarrangement bij en de avond kan niet meer stuk. Wij hebben een maandelijks wisselend menu, waarbij u altijd kunt kiezen tussen een aantal vlees-, vis-, vegetarische-, en veganistische gerechten.

Het team Restaurant de Zevende Hemel

Sfeervol dineren in Groningen

Binnen in restaurant De Zevende Hemel vindt u een intieme sfeer door de knusse, romantische hoekjes die wij gecreëerd hebben. Daarnaast kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van ons unieke concept: live pianomuziek door onze medewerkers. Al onze medewerkers kunnen prachtig pianospelen en zullen u, wanneer zij een momentje tijd hebben, verrassen met heerlijke deuntjes en prachtige klanken terwijl u genieten van uw maaltijd.

Als het weer het toelaat is een plekje op het terras, onder onze knusse blauwe luifels, een fijne plek om te vertoeven. Schuif aan en geniet bij De Zevende Hemel in Groningen.

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap