Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen pinda?Allergeen pinda

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

De pinda-allergie is de meest beruchte en het meest onderzochte allergeen. Een minimale hoeveelheid leidt namelijk bij sommige mensen al tot een zeer ernstige reactie. Daarnaast lijkt de pinda-allergie steeds vaker voor te komen. Een pinda allergie kan aangeboren of later verkregen zijn.

De allergie is aangeboren als het eerste contact met een allergeen direct een reactie veroorzaakt. Bij een aangeboren allergie komt de reactie meestal over het hele lichaam voor. De allergie is later verkregen als herhaaldelijk contact met een allergeen een reactie veroorzaakt. Bij een later verkregen allergie komt de reactie meestal plaatselijk voor. Plaatselijk betekent dat de reactie betrekking heeft op een bepaalde plaats in of op het lichaam.

Heeft u een pinda- of notenallergie? Geef dat dan vooral bij ons aan. Graag bekijken we samen met u onze kaart, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u geen problemen krijgt tijdens het dineren. We kunnen u verschillende gerechten zonder pinda’s aanbieden, of in overleg bekijken of bepaalde gerechten zonder pinda bereidt kunnen worden. 

Pinda allergeen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap