Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Pindavrij eten Groningen

Heeft u een pinda allergie en wilt u zorgeloos kunnen genieten van een diner. Bij ons kunt u genieten van een pindavrij diner. Wij ontnemen graag uw zorgen, zodat u heerlijk kunt genieten.  

Notenvrij eten bij de Zevende hemel

Het is erg lastig om een pinda allergie te hebben. Zo moet u continu letten op wat u eet. In een restaurant kan dit soms moeilijk zijn en daarom hebben wij een speciaal menu bedacht. Bij ons kunt u pindavrij eten en kunt u dus zorgeloos genieten van uw diner. 

Wat houdt een allergie in? 

Bij een allergie voor pinda's mag u of uw kind geen voeding waar pinda's of sporen van pinda's in zitten. Bij deze allergie reageert het afweersysteem anders op een stof die normaal gesproken ongevaarlijk is. Zo'n stof noemen we allergeen. Het lichaam reageer hier dus slecht op en dit kan in ernstige gevallen lijden tot stikken of het opzwellen van de keel. Het is dus erg belangrijk altijd te kijken wat u eet.   

Hoe weet u dat u een pinda allergie heeft? 

Een pinda allergie komt steeds vaker voor en begint vaak al op jongere leeftijd, maar kan ook op latere leeftijd ontstaan. Een pinda allergie gaat ook vaak gepaard met een noten allergie, maar dit hoeft niet. U kunt overigens ook over een pinda allergie heen groeien.  Mocht u last hebben van een van deze allergieën, krijgt u te maken met de volgende symptomen;  

Bij een ernstig geval kunnen er ook symptomen optreden als;  

Bij optreden van deze symptomen raadpleeg direct uw arts! 

Reserveer nu bij de Zevende hemel

Naast pindavrij dineren kunt u bij de zevende hemel ook notenvrij dineren, maar ook glutenvrij, lactosevrij, suikervrij noem maar op. Bij ons kunt u zorgeloos genieten van een luxe diner. Reserveer direct om zeker te zijn van een plekje! 

Direct uw tafel reserveren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap