Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

 

Restaurant Groningen | De Zevende Hemel

Biologisch genieten bij restaurant in Groningen

Restaurant de Zevende Hemel, een bijzonder restaurant in Groningen, waar men heerlijk verantwoord kan genieten van lekker eten: Vlees-, Vegetarische-, Veganistische- en Vis-gerechten. Een unieke ervaring door pianospelend personeel dat u 's avonds kan vermaken met prachtige live muziek.

Genieten bij de Zevende Hemel | Restaurant Groningen

Geniet bij ons van de fantastische klassieke Franse keuken met een moderne twist. Stel uw eigen menu samen op basis van uw wensen en laat dit begeleiden door een aantrekkelijk wijnarrangement. Dit restaurant in Groningen staat bekend om haar intieme sfeer met knusse romantische en warme hoekjes. Bent u al helemaal enthousiast geworden?. Boek direct uw tafeltje en kom lekker eten in Groningen bij Restaurant de Zevende hemel.

Veelzijdig menu | De Zevende Hemel 

Al onze gerechten worden helemaal vers bereid. Onze menukaart is op een unieke wijze samengesteld. Zo wordt er rekening gehouden met allergenen en voedingsvoorkeuren, en kunt u ook bij ons terecht wanneer u vegetarisch of veganistisch eet. Op onze kaart staat aangegeven wat u kunt eten. Komt u ook gezellig een hapje eten bij De Zevende Hemel in Groningen? Boek direct uw tafeltje. 

Lekker eten in Groningen | Restaurant De Zevende Hemel

 

"Het toppunt van gastvrijheid"

Gastvrijheid staat bij ons altijd op #1. Daarom zorgen er elke dag voor dat onze gasten een fantastische avond tegemoet gaan. Uit eten gaan is meer dan alleen het eten, het gaat om de beleving en gastvrijheid is daar een belangrijk onderdeel van. Dit werd nog maar eens benadrukt toen wij eind 2017 door Smaak van stad werden beoordeeld als restaurant in Groningen met de beste bediening! Onze medewerkers kunnen u ook alles vertellen over de oorsprong van onze producten.

'Wat onze avond hier memorabel maakte was de bediening, die ver boven onze verwachtingen uitsteeg. Hier wordt je jas nog aangenomen, heeft het personeel verstand van zaken en spelen ze nog een leuk deuntje piano ook: reden genoeg om vaker langs te gaan.' (Smaak van Stad, Dec 2017)

Beste restaurant van Groningen 

Uiteten bij het restaurant de Zevende Hemel in Groningen is meer dan alleen lekker eten. Eten is bij ons echt een hele beleving. Verantwoord genieten van de lekkerste smaakcombinaties met verse producten. Ook bij speciale wensen, zoals glutenvrij of lactosevrij eten, bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op dieet of heeft u een allergie? Voor u vaak een uitdaging, wij zijn het gewend. De Zevende Hemel maakt geen onderscheid in klanten. Onze allergenenkaart geeft u informatie over al onze gerechten. Wij doen ons best om zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken in onze gerechten.

Bij De Zevende Hemel in Groningen kunt u ook reserveren 

De poort van de Zevende Hemel is open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur. Op dinsdag t/m woensdag kunt u tot 21.00 uur uw eetkeuzes kenbaar maken. Vanaf donderdag kunt u dat tot 21.30 uur. Voor groepen vanaf 15 personen zijn we ook open voor een heerlijke lunch.  

Wij raden u aan om voor donderdag-, vrijdag en zaterdagavonden te reserveren. Bent u benieuwd naar onze menukaart? Bekijk deze dan hier online. Wilt u direct een tafel reserveren? Neem dan gemakkelijk contact met ons op om uw tafel te bespreken.

Lekker eten in Groningen? Graag tot ziens in restaurant De Zevende Hemel in Groningen stad.

Direct uw tafel reserveren

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap