Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen selderij? selderij

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

Selderij is een beetje een rare groente. In vergelijking met andere groente geeft selderij namelijk vaak ernstigere reacties. Selderij is bekend als blad-, bleek- en knolselderij en is een groente die deel uitmaakt van de schermbloemenfamilie. Selderij wordt zowel rauw als gekookt gegeten, of gedroogd gebruikt als specerij in kruidenmixen.

Een allergie voor selderij komt relatief veel voor bij mensen met een voedselallergie. Sommige mensen reageren daarbij alleen op rauwe selderij, maar de meesten reageren ook op gekookte selderij. Selderij is een ‘hardnekkige’ allergeen. Het blijft namelijk stabiel na langdurige verhitting.

Op onze kaart hebben we meerdere gerechten zonder selderij of gerechten die zonder selderij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u heerlijk kunt dineren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over allergische reacties. 

Selderij allergeen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap