heaven on
a plate.
Selderij is een beetje een rare groente. In vergelijking met andere groente geeft selderij namelijk vaak ernstigere reacties. Selderij is bekend als blad-, bleek- en knolselderij en is een groente die deel uitmaakt van de schermbloemenfamilie. Selderij wordt zowel rauw als gekookt gegeten, of gedroogd gebruikt als specerij in kruidenmixen.
Een allergie voor selderij komt relatief veel voor bij mensen met een voedselallergie. Sommige mensen reageren daarbij alleen op rauwe selderij, maar de meesten reageren ook op gekookte selderij. Selderij is een ‘hardnekkige’ allergeen. Het blijft namelijk stabiel na langdurige verhitting.
Op onze kaart hebben we meerdere gerechten zonder selderij of gerechten die zonder selderij klaargemaakt kunnen worden. Graag zorgen we ervoor dat u heerlijk kunt dineren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over allergische reacties.
Adres
9712 PZ Groningen Beoordeling door klanten: | Contact
| Social media
|
Zien wij u snel?
Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30 uur | ![]() |