Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen sesamzaad? Allergeen Sesamzaad

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

Sesamzaad is een lastige allergeen. De zaadjes zijn klein en kunnen een hele hoop nare reacties veroorzaken, zoals huidklachten, luchtwegklachten en maagdarmklachten. Door hun kleine formaat kleeft een zaadje makkelijk ergens aan vast waardoor het een lastig te vermijden allergeen is.

Sesamzaadjes worden ‘heel’ gegeten en vaak gebruikt als versiering van brood of een noodlesgerecht. De zaadjes bestaan voor ongeveer 50 tot 60% uit olie, waardoor ze zeer geschikt zijn voor sesampasta en sesamolie. Deze laatste twee zijn de afgelopen jaren sterk in consumptie toegenomen, waardoor de allergie op sesamzaad ook vaker is gaan voorkomen.

Heeft u een allergie voor sesamzaad, geef dat dan vooral bij ons aan. Graag bekijken we samen met u onze kaart, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat u geen problemen krijgt tijdens het dineren. We kunnen u verschillende gerechten zonder sesamzaad aanbieden, of in overleg bekijken of bepaalde gerechten zonder de zaadjes bereidt kunnen worden. 

sesamzaad allergeen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap