Vegan restaurant in Groningen

Zoekt u een vegan restaurant in Groningen? Dan kunt u bij de Zevende Hemel ook heerlijk genieten van veganistische gerechten. Dit is duidelijk aangegeven in onze menukaart. Om u alvast een inkijkje te geven: U kunt bij ons bijvoorbeeld genieten van een heerlijke pompoensoep, een smaakvolle aubergine stoof of een authentiek gerecht met stoofpeer. We hebben genoeg opties als u vegan wilt eten.

Wat is het verschil tussen vegan en vegetarisch?

Veganisten zijn mensen die geen enkel dierlijk product eten. Hieronder wordt niet alleen vlees verstaan, maar ook zuivel en eieren. Ook gebruiken veganisten verder geen producten zoals leer en wol in hun kleding. Een vegetariër is iemand die simpelweg geen vis en vlees eet, maar wel andere dierlijke producten zoals zuivel en eieren.

Voordelen van vegan eten

Een belangrijk voordeel aan vegan eten is dat het erg veel dierenleed bespaart. Ook is het veel beter voor het milieu. Dit komt doordat de voedingsindustrie erg veel water verbruikt. Bovendien kan het houden van vee en verbouwen van voedsel leiden tot ontbossing en meer uitstoot van broeikasgassen – dit draagt bij aan klimaatverandering. Zou u dus graag milieuvriendelijke gerechten willen uitproberen? Dan zijn de vegan gerechten perfect voor u!

Vegan eten bij de Zevende Hemel

De vegan gerechten op onze kaart veranderen regelmatig. Zo bent u als veganist bij ons nooit uitgegeten en kunt u altijd nieuwe gerechten proberen. Voor de veganistische gerechten die uit onze keuken komen, gebruiken wij voornamelijk verantwoorde en biologische producten. Wij dragen er zorg voor dat uw gerechten ook op veganistische wijze worden bereid.

Creaties geïnspireerd door veganisten

Wij gebruiken de input van veganisten voor de creatie van onze gerechten, deze groep laat ons inspireren. Wij doen er alles aan om ons in de veganistische doelgroep te verdiepen. We proberen het stapje extra voor veganisten te zetten. Heeft u een super goed recept, dan mag u dit ook altijd aan ons laten weten. Misschien staat uw gerecht wel bij ons op de volgende kaart.

Kom vegan eten bij de Zevende Hemel in Groningen

Als vegan kunt u niet overal terecht. Wij weten hoe moeilijk het is om een vegan restaurant in Groningen te vinden. Bij De Zevende Hemel is dit anders en dragen wij er zorg voor dat ook u kunt genieten van een avondje uiteten.

Geniet naast het vegan eten, van de sfeer en gezelligheid in het restaurant de Zevende Hemel in Groningen. Om het zo gezellig mogelijk te maken hebben wij bijna elke donderdag, vrijdag en zaterdag live pianomuziek. Wij zijn hiermee een van de weinige in Groningen.

Wilt u zeker zijn van een plekje op een moment dat u graag uiteten wil? Reserveer dan direct.