heaven on
a plate.
Vis is waardevolle voeding wat veel eiwitten, en in sommige gevallen, gunstige vette en vetoplosbare vitamines bevat. Toch is vis een van de meest voorkomende oorzaken van voedselallergie. Omdat het allergene eiwit in vis hittestabiel is, blijft het allergeen aanwezig ook na het koken en het bakken van de vis.
Natuurlijk zal een gevoelig iemand reageren op vis en bereidingen met vis, maar ook bouillons, marinades en sauzen kunnen viselementen bevatten. Sommige mensen kunnen rauwe vis verdragen, maar geen vis die een warmtebehandeling heeft ondergaan. Samen met u bekijken wij graag onze kaart en zoeken wij een vleesgerechten, of een van onze vegetarische- en veganistische maaltijden voor u uit waar u zonder zorgen van kunt genieten.
Adres
9712 PZ Groningen Beoordeling door klanten: | Contact
| Social media
|
Zien wij u snel?
Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30 uur | ![]() |