Restaurant de Zevende Hemel

heaven on
a plate.

 

Allergisch voor het allergeen vis? Allergeen vis

De 7e Hemel in Groningen houdt rekening met uw allergie

Vis is waardevolle voeding wat veel eiwitten, en in sommige gevallen, gunstige vette en vetoplosbare vitamines bevat. Toch is vis een van de meest voorkomende oorzaken van voedselallergie. Omdat het allergene eiwit in vis hittestabiel is, blijft het allergeen aanwezig ook na het koken en het bakken van de vis.

Natuurlijk zal een gevoelig iemand reageren op vis en bereidingen met vis, maar ook bouillons, marinades en sauzen kunnen viselementen bevatten. Sommige mensen kunnen rauwe vis verdragen, maar geen vis die een warmtebehandeling heeft ondergaan. Samen met u bekijken wij graag onze kaart en zoeken wij een vleesgerechten, of een van onze vegetarische- en veganistische maaltijden voor u uit waar u zonder zorgen van kunt genieten. 

Vis allergeen

Live piano bij de Zevende Hemel
 
" Hier kun je heerlijk en ongehaast genieten! Eten was heel goed en de bediening is uitzonderlijk vriendelijk. Wij hebben hier een zeer gezellige avond gehad en hebben genoten van een fijnproevers keuken. Dank jullie wel! We gaan dit binnenkort beslist weer opnieuw doen bij De Zevende Hemel. "

- Paul G
" Heerlijk genoten van een drie gangen menu gedurende de Albert Heijn actie. Vooraf de fazanten paté gehad, als hoofd hazenpeper en toe een kaasplankje met een glas sherry erbij. Heerlijk gegeten en heel vriendelijk en vooral enthousiast en hartelijk ontvangen en geholpen. Het restaurant zat lekker vol en zeer levendig. Het was niet te rumoerig en konden zelfs nog eventjes luisteren naar live piano. Al met al een aanrader!"

- Camille Z. 

Adres


Zuiderkerkstraat 7

9712 PZ Groningen

Beoordeling door klanten:
9.2/10 - 94 beoordelingen

Contact


+31 (0)50 3145141

info@zevendehemel.nl

Social media


Bekijk de Zevende hemel op facebook

Facebook de Zevende Hemel

Zien wij u snel? 

Donderdag t/m zondag geopend vanaf 14.30 uur                           Telefonisch reserveren bij de Zevende hemel 050 - 314 51 41

Restaurant de Zevende Hemel

Team Zevende hemel

Sitemap