Het beste wildmenu van Groningen

Verrassingsmenu van Restaurant de Zevende Hemel

HELAAS, HET WILDSEIZOEN BIJ RESTAURANT DE ZEVENDE HEMEL IS OVER. TOCH VERWELKOMEN WIJ U GRAAG, BEKIJK DE MENUKAART OF RESERVEER DIRECT!

De beste tijd van het jaar: Wildseizoen. De tijd waarin u uw smaakpapillen een groot plezier kunt doen. Voor ons een tijd om ons eens goed uit te leven.

Naast de gerechten zoals Hazepeper en de Zwijnsnek die in deze periode op de kaart staan, hebben we ook het verrassingswildmenu. Een 4 gangen wildmenu waarin ook de vergeten groenten aan bod komen. U proeft de nostalgie!

Onze koks weten hoe ze de verse producten uit de streek het beste tot hun recht kunnen laten komen. Resultaat? Overheerlijke wildgerechten, met zorg geselecteerd, met nog veel meer zorg voor u klaargemaakt.

Lokaal geschoten en gekeurd

De producten voor onze wildgerechten worden lokaal geschoten en gekeurd. Dagelijks zorgen wij er samen met de Wilde Slager uit Groningen voor dat u kunt genieten van een zeer uiteenlopend aanbod van vers geschoten wild. Haast iedere dag wat anders. Want een verrassingsmenu zou geen verrassing zijn als u van tevoren al zou weten wat u voorgeschoteld krijgt die avond.

Het Verrassingswildmenu

​Het verrassingsmenu is een 4 gangen wildmenu voor € 39,95. Het leukste? Ook wij weten niet altijd wat er binnenkomt, dus zelfs voor ons is het vaak een verrassing!

Wat wij u wel kunnen vertellen is dat u in veel van de gevallen 3 soorten wild voorgeschoteld krijgt met als hoofdgerecht een duo van 2 soorten wild.

Wild met Wijnen

Naast de overheerlijke smaaksensatie van het wild, hebben wij ook zeker aan de bijpassende wijnen gedacht. Wij hebben voor u een mooie selectie van authentieke wijnen gemaakt die bij uitstek geschikt zijn bij ons wildmenu. De wijnen versterken de smaak en zijn een fantastische toevoeging op onze gerechten.

De wijnen die wij gedurende dit seizoen serveren zijn vaak krachtig, kruidig met fruitige tonen. Rood natuurlijk, want dat hoort er nou eenmaal bij!

Reserveren?

Ook genieten van het wildmenu? Reserveer dan via onderstaande knop en laat ons weten dat u graag het wildmenu wilt.